Room. 1:18-25
Nähtävissä ja havaittavissa oleva voima

Jumalan voima on selkeästi nähtävissä ja havaittavissa hänen luoduissaan. Etenkin tahdon nostaa esiin kasvien kasvuvoiman. Kulutin kesän 2003 AD tarkailemalla luontoa intensiivisesti niin kuin Jeesus kehottaa: Katsokaan kedon liljoja. Ja havaitsin tuon luonnon kasvuvoiman olevan peräisin Jumalasta. Kun kävelin aamulla saman reitin kun olin edellisen päivän aamuna kävellyt huomasin merkittävän usein, että niitylle tai ojan pientareelle oli kuin tyhjästä ilmaantunut yhdessä yössä aivan uusia kukkivia kukkasia ja kasveja. Edellisenä päivänä niistä ei ollut näkynyt merkkiäkään. Kasveja tuntuu siis putkahtavan esiin tyhjästä. Toinen huomio kiintyi kasvien kasvunopeuteen. Eräät lajit saattoivat olla seuraavana päivänä 20-50 cm korkeampia kuin mitä ne olivat olleet edellisenä päivänä. Kolmanneksi huomasin keskellä kesää erään pihan kaikissa pihlajissa olevan marjatertut ja seuraavana päivänä niitä ei enää ollut. Silloin henki sanoi minulle, että Jumala kykenee kokoamaan kasvin ikään kuin osista jo etukäteen. Hän kasvattaa pihlajan marjat kesällä, mutta laittaa ne ikään kuin kiinnittäen puuhun vasta myöhemmin kesällä. Samoin kävi katajan marjojen kanssa.

Aiemminkin jo havaittu ja herättänyt kysymyksiä

Tuon kasvuvoiman on moni alintajuisesti, ilman päivittäistä tarkkailua, huomannut varmasti joka kesä. Se on purkautunut kysymyksinä, joihin ei ole koskaan tullut selvää vastausta ja ihailuna, mutta koska väärys on vallalla ei kukaan tahdo osoittaa luonnon ihmeiden todellisen alkuperän olevan Jumalassa, Iankaikkisessa. Ennen vuotta 2003 AD on itseäni eniten ihmetyttänyt auringonkukat. Kuinka niitä aivan yht'äkkiä eräänä päivänä vain oli ilmestynyt pihaan ja niitylle. Niityllä niitä oli eräänä päivänä ehkä noin viisikymmentä ja edellisenä päivänä niihin ei ollut huomio kiintynyt lainkaan. Oliko niitä ollut olemassakaan edellisenä päivänä? Vai kasvattiko Jumala ne omalla voimallaan yön kuluessa. Samoin muistuu mieleen lapsuuden aikana 1970-luvulla eräät erityisen erikoiset kesät ja syksyt. Usein olen miettinyt oliko silloin riemuvuosi, kun vaahterat olivat niin erityisen värikkäissä lehdissä ja kun maan alta ilmaantui 20 senttimetriä pitkiä karvaisia matoja. Muistan nimittäin riemuvuoden 2000 AD. Silloin oli erityisen paljon kukkia omenapuissa ja kaikissa kasveissa. Ensimmäistä kertaan huomasin, että orapihlajapensaassakin kasvaa kukat. Sen jälkeen tulikin omenapuihin moneksi vuodeksi yleensä pihlajissa oleskelevia tuhohyönteisiä ja sato oli huono. Se puolestaan johtuu siitä kun ihmiset eivät ymmärrä antaa riemuvuoden sadosta anteliaasti omenia köyhille ja kulkijoille. Riemuvuoden omenien annettaan ennemmin mädäntyä maahan ennen kuin niitä tahdotaan lahjottaa pois.

Eläinmaailman - etenkin lintujen tarkkailu on kesken

Jeesus kehottaa myös tarkkailemaan taivaan lintuja. Ja kyllä usein saa ihmetellä mistä varpuset, kyyhkyset ja harakat saavatkin ravintonsa kylmänä talvena? Ja samoin keväällä saa ihmetellä usein puuhun yht'äkkiä ilmaantuvia risukasoja, joita ei edellisenä päivänä vielä ollut. Mutta enenpää en linnuista puhu kun en niitä vielä ole tarkkaillut lainkaan. Sen voin kyllä vielä mainita, että olen kaksi tai kolme kertaa nähnyt ikään kuin valkoisen pilvimäisen käden, joka ilmaantui ilmaan, antavan linnulle sangen ison palan jotakin ruokaa. Mutta en ole paljoa tarkkaillut vielä lintuja. Itse asiassa minulla on täksi vuodeksi 2009 AD olemassa suunnitelma mitä minun pitäisi tehdä, mutta valitettavasti siitä ei tunnu tulevan mitään. Minun pitäisi tarkkailla keväästä alkaen erään järven rantaan ilmantuvaa kasvillisuutta. Milloin sen järven rannalle alkaa ilmantua kasvillisuutta ja millaista se on? Mitä tulee ihmisen kasvuun niin en ole myöskään siihen kiinnittänyt huomiota. Ainoa esille tullut seikka on hiusten väri. Eräänkin miehen hiukset muuttuivat kuulemani mukaan yhdessä yössä mustista harmaiksi ilman värjäystä. Liekö sitten totta? Tosin joitakin pieniä muutoksia olen huomannut omassa kehossani. Eräänä yönä rintaani ilmestyi kaksi luomea rinnakkain niin, että tunsin niiden ilmaantumisen ja henki ilmoitti sen olevan muisto ja merkki mustasukkaisuuden syystä. Ja onhan niitä omaan kehoon muitakin merkkejä tullut.

Room. 1:18-25

Ev-lut. Vuoden 1992 käännös: 18. Ihmisten syyllisyys Jumalan viha ilmestyy taivaasta ja kohdistuu kaikkeen jumalattomuuteen ja vääryyteen, jota ihmiset tekevät pitäessään totuutta vääryyden vallassa. 19. Sen, mitä Jumalasta voidaan tietää, he kyllä voivat nähdä. Onhan Jumala ilmaissut sen heille. 20. Hänen näkymättömät ominaisuutensa, hänen ikuinen voimansa ja jumaluutensa, ovat maailman luomisesta asti olleet nähtävissä ja havaittavissa hänen teoissaan. Sen vuoksi he eivät voi puolustautua. 21. Vaikka he ovat tunteneet Jumalan, he eivät ole kunnioittaneet ja kiittäneet häntä Jumalana, vaan heidän ajatuksensa ovat käyneet turhanpäiväisiksi ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt. 22. He väittävät olevansa viisaita mutta ovat tulleet tyhmiksi, 23. ja he ovat vaihtaneet katoamattoman Jumalan kirkkauden katoavaisten ihmisten ja lintujen, nelijalkaisten ja matelijoiden kuviin. 24. Sen vuoksi Jumala on jättänyt heidät mielihalujensa valtaan sellaiseen saastaisuuteen, että he keskinäisissä suhteissaan häpäisevät oman ruumiinsa. 25. He ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen, he ovat kunnioittaneet ja palvelleet luotua eivätkä Luojaa - olkoon hän ikuisesti ylistetty, aamen.

Jumalten poikien voimallaan tekemät ihmeet

Luuk. 4:1-13 Tahdon näistäkin jotakin mainita. Ensinnäkin Jobin kirjasta käy ilmi, että Saatana liikkuu Jumalan poikien joukossa. Hänet ikään kuin luetaan Jumalan poikien joukkoon ja hän tietää heistä paljon. Muun muassa Luukkaan evankeliumista puolestaan käy ilmi seuraavat seikat: 1. Jumalan poika pystyy muuttaamaan kiven leiväksi. Eli hän pystyy muuttamaan materiaa tavalla, joka on ihmeen omainen. 2. Jumalan poika on enkelien yläpuolella. Enkeleille on annettu käsky pitää tarkasti vaari siitä, että Jumalan poika ei loukkaa jalkaansa kiveen. Mihin kaikkeen muuhun Jumalan pojat sitten kykenevät, sitä en tiedä? On kuitenkin huomattava, että Jumalan pojat ovat yleensä alamaisia Jumalalle erittäin tarkoin niin kuin Jeesuskin erämaassa. He eivät käytä voimiaan, jos sen voi tulkita Jumalan koetteluksi. Itse en ole nähnyt kuin yhden kerran materian muuttamisen ihmeen. Minua kohti kävelevä karhu muutui yht'äkkiä poispäin minusta juoksevaksi peuraksi.

Saatanan voimallaan tekemät ihmeet

Ef. 5:11 Luuk. 4:1-13 Jobin kirjasta käy ilmi joitakin Saatanan vallassa olevia voimatekoja kuten tautien asettaminen ihmiseen. Jeesuksen ollessa erämaassa Saatanan koeteltavana kävi ilmi lisäksi, että Saatana kykenee manipuloimaan aikaa. Hän kykenee hetkessä näyttämään maailman kaikki valtakunnat. Toisaalta hän kykenee antamaan tietoiskuna valtavan määrän tietoa ehkä kuvina ihmisen aivoihin. Ja lisäksi hänen hallitsemiinsa ihmeisiin kuuluu ilmeisesti levitaatio. Millaisia ihmeitä itse olen kokenut, joita pidän Saatanan aiheuttamina ovat muun muassa seuraavat: 1. Tähtiä katoaa taivaalta. Välillä en näe tähtiä lainkaan, kuin vain pari tähdistöä ja Venuksen. 2. Rakennusten arkkitehtuuri voi muuttua ja rakennuksia voi kadota. Vanhasta asuintalostani en enää löytänyt pommisuojaa kun yritin sitä etsiä. En edes sen ovea. Kerran olin eräässä rakennuksessa ja menetin täysin suuntavaistoni. Eksyin portaikossa enkä löytänyt ovea. Vanhassa asuinkunnassani on välillä taloja jotka tuntuvat katoavan näköpiiristä ja jälleen ilmaantuvan siihen. Välillä tuntuu kuin kunnan mittakaava olisi lennosta muutettavissa. Metsässä voi eksyä, vaikka tietää tien tai joen olevan korkeintaan 100 metrin päässä. 3. Tiedän katsoneeni erästä lehteä ennen vuotta 1981 ja 1990-luvulla löysin saman lehden divarista ja sen ilmestymisvuodeksi oli muutettu 1982 ja myös sen sisältö oli muuttunut. Siitä oli sensuroitu joitakin kuvia. Esimerkiksi presidentti Jimmy Carterin kuva oli poistettu. 4. Samaten kirjastossa luin Egyptin historiaa käsittelevää teosta ja siinä oli erään faaroan kuva, joka näytti selvästi seemiläiseltä eli juutalaiselta. Kun myöhemmin katsoin samaa kirjaa kuva oli kadonnut siitä ja tilalle oli laitettu aivan eri tyyppisen ihmisen kuva faaraon kuvana. Saatana pystyy siis helposti muuttamaan jo julkaistujen kirjojen ja lehtien sisältöä lennosta. 4. Valitettavasti lapsena sorruin spiritistiseen peliin ja muki liikkui laudalla vaikka pelasin peliä yksin sillä kertaa. Erilainen esineiden liikuttelu näkymättömänä ei tuota vaikeuksia pahan voimille. Nämä voimateot ovat varmasti pienimmästä päästä siitä mihin Jumalan ja Jumalan pojat sekä saatana kykenevät. Kuitenkin erään kerran henki kehotti minua kokeilemaan kestävätkö ihmiset Suomi24 keskustelussa näitä mainittavan ja henki ilmoitti sen olevan merkki siitä, että he kestävät vahvaa ruokaa, jos he kestävät näitä mainittavan. He eivät kestäneet vahvaa ruokaa, vaan tarvitsivat vielä maitoa sillä viestini hetkessä sensuroitiin ja poistettiin kyseiseltä keskustelupalstalta.
Keskiviikkona, 25.3.2009.


Takaisin sisällysluetteloon: Saarnat

Takaisin sivuston alkuun