Eräs toteutunut Nostradamuksen ennustus?
Kentauria 4:47

"Kun hurja musta mies on yrittänyt verestänyt kätensä tulella, raudalla jännitetyillä jousilla, koko kansa on niin peloissaan nähdessään mahtavimmat kaulasta ja jaloista hirtettyinä." Se minkä itse olen vuodesta 1991 lähtien suodattanut uutisten joukosta koskien Irakin johtajaa Saddam Husseinia täyttää tämän ennustuksen suurin piirtein. Hän ei ollut varsinaisesti musta iholtaan, mutta mustanpuhuva paksuine viiksineen kylläkin. Sana yrittänyt sopii Husseiniin sangen hyvin, vaikka en tarkkaan ottaen tiedä mitä hän yritti ja mitkä hänen päämääränsä olivat. Niistä ei tiedotusvälineissä kerrottu. Eräässä Jehovan todistajain julkaisussa kerrottiin muistaakseni ainakin, että hän yritti perustaa raunioiksi tuhoutuneen Babylonian kaupungin uudelleen. Sen kaupungin Jehvoa oli kuitenkin kironnut niin, että sen uudelleen rakentaminen pitäisi olla mahdotonta. Oman mielikuvitukseni mukaan uskon hänen ehkä myös yrittäneen koota arabeja Israelia vastaan koalitioon, mutta en todella tiedä onko se totta. Väitetään hänen yrittäneen valmistaa ydinpommia. Mutta 1980-luvulla Israelin lentokoneet hyökkäsivät hänen ydinlaitostaan vastaan. Epäselvintä itselleni on kohta: verestänyt kätensä tulella, raudalla. Ellei tässä sitten viitata ennen vuotta 1991 tapahuneisiin asioihin; esimerkiksi Irakin ja Iranin väliseen sotaan. Selvästi tässä annetaan myös ymmärtää, että hän, jota tämä ennustus koskee, olisi omin käsin surmannut ihmisiä. Persianlahden sodan aikaan 1991 oli lehdissä paljon puhetta Saddaimin kaukotykeistä. Hän kuulemma pyrki mahdollisimman kauaksi tulittavan tykin käyttöön. Ja lisäksi hän yritti käyttää jonkinlaisia ohjuksia Israelia vastaan. Nämä siis olisivat ennustuksessa mainittuja jännitettyjä jousia. Lisäksi tässä sanotaan, että juuri silloin kun tuo mustanpuhuva mies hirtetään on koko hänen kansansa pelon vallassa. Ja niin onkin Irakissa kuollut paljon ihmisiä itsemurhaiskuissa lähes päivittäin. Nuo itsemurhaiskut voivat olla yksi syy siihen miksi Irakin kansa on ehkä peloissaan. Mitä tarkoittaa se, että maan mahtavat ovat myös jaloistaan hirtetyt, sitä en voi tietää. Se on Nostradamukselta sangen omaperäinen ilmaisu, joka ehkä merkitsee, että olemassaolollaan sitä, että tämä ennustus ei vieläkään ole täysin täyttynyt, vaan ehkä vielä tulee uusi mustanpuhuva mies, joka vasta täyttää tämän ennustuksen kokonaisuudessaan. Tai ehkä jokin muu selitys on tuolla omaperäisellä ilmauksella: Jaloista hirtetyt. Ehkä ilmaisu jaloistaan hirtetyt viittaa jotenkin vankeuteen ja liikkumavapauden menettämiseen. Mutta se koskee ehkä eniten seuraavaa mustapuhuvaa kansanjohtajaa, joka on ehkä vielä tuleva.

Muut mahdolliset ehdokaat ennustuksen täyttäjiksi

Tämä ennustus sopii varmasti moniin muihin eri maiden johtajiin joiltakin piirteiltään, mutta ei aivan kaikilta. Ulkonäöltään Saddam Husseinin kaltaisia mustanpuhuvia johtajia on ollut sangen paljon. Mutta vain harvat valtion johtajat ovat todella kuolleet hirttämällä. Mainitsen tässä vain muutaman ehdokkaan: 1. Josif Stalin ; Neuvostoliitto. 2. Aadolf Hitler ; Saksa. 3. Idi Amin ; Uganda. Vaikuttaa tämän yhden ennustuksen perusteella siltä, että ainakin osaa Nostradamuksen ennustuksista täyttämään tarvitaan useampia samankaltaisia henkilöitä ja tapahtumia. Sama ennustus voi tarkoittaa useaa eri tapahtumaa tai henkilöä. Koko ajan ennustus kuitenkin lähenee koko täyttymystään. Ja ajan kuluessa ilmaantuu joku henkilö, joka yksinkin, melkein täysin täyttää koko ennustuksen. Sellaisen kurisioteetin voisin tietenkin tässä yhteydessä vielä mainita, että myös Aadolf Hitler käytti jännitettyjä jousia eli V2 ohjuksia. Myös Josif Stalinilla oli omat jännitetyt jousensa eli Stalinin urut.

Lähdeteos

Kirjasta: Nostradamuksen ennustukset kommentaareineen toimittaneet: Seppo Aalto ja Veijo Minkkinen Like, Helsinki, 2002 www.likekustannus.fi Tässä mainiossa kirjassa on muutakin asiaa kuin vain Nostradamuksen ennustukset. Siitä selviää muun muuassa aikaa sitten keksitty Hesekielin kirjan Googin tulkinta, jota vieläkin seurakunnissa viljellään. Nimittäin sen kehittäjä ja muita tulkintoja. Näyttää siltä, että monien seurakuntien opit eivät olekaan suoraan Kristukselta tai pyhältä hengeltä tulleita, vaan ne ovat jonkin henkilön kautta tulleita, jota henkilöä tuskin koskaan mainitaan kyseisen opin lähteeksi. Mielestäni tämä seikka on tavallaan vääryys opin tai profetian kuulijaa kohtaan, joka luulee profetian tai opin tulleen suoraan Kristukselta tai seurakunnan enkeliltä ilman mutkia, aikaeroa ja välikäsiä. Itseäni on suuuresti ahdistanut eräs toinenkin profetia, josta on liikkunut eri versioita seurakunnissa. Se nimittäin, että Suomen valtiosta itäinen ja pohjoinen osa joutuvat Venäjän hallintaan verettömässä sodassa, jossa Suomi ei tee mitään vastarintaa. Vasta luettuani kirjan: Jukka T Nieminen: Profeetan tilitys, minulle selvisi, että tämäkään profetia ei ole mikään uusi asia, vaan jo pitkään kiertänyt ympäri Suomea. Tämä profetia, vaikka voi olla aito ja vaikka samansuuntaisia profetoita ensiksi mainitusta profetiasta tietämättömien suusta on kaikista kuultu 1980-luvun alusta lähtien mukaan lukien itseni, muistuttaa kyllä läheisesti Johanneksen Ilmestyksessä mainittua Bileamin oppia. (Joh. Ilm. 2:14). Bileam lähettettiin kiroamaan kansaa monin tavoin, joka kansa kuitenkin oli siunattu, vaikka ehkä ei siltä näyttänyt kun ottaa huomioon millaisia tuhotuomioita se oli kohdannut autiomaavaelluksellaan. Myöhemmin Bileam vielä yritti tuota kansaa saattaa houkuttelemalla ja viettelemällä syynalaiseksi Jumalansa silmissä, jotta se kirottaisiin. Niin Suomen kansakin on monin tavoin parjattu ja vietelty Itä-prostituutioon ja Internetin ensimmäisenä maana Suomi oli lapsipornoa levittämässä. Ja mitä kaikka vielä Suomen kontolle on saatu kasattua. Mutta onko Jehova jo aikaa sitten rankaissut Suomea kaikista rikoksistaan niin kuin Israelia autiomaavaelluksen aikana vai vaatiiko oikeus todella sodan ja alumenetyksen vitsausta? Toivottavasti jokainen vihollinen muistaa niiden kohtalon, jotka eivät tulleet Israelia vastaan leivän ja juoman kanssa. He eivät edes kymmenennessä sukupolvessa pääsisi Herran seurakuntaan ja sen leivästä ja juomasta osallisiksi (ehtoollisesta?).

Michel Nostradamuksen elämänkerta

Michel Nostradamus eli vuosina 1503-1566. Sen enempää en tässä ryhdy hänen elämänkertaansa selvittelemään, mutta yritän koota joitakin linkkejä hänestä kertoviin sivustoihin mikäli suinkin jaksan, kykenen tai tunnen tarpeelliseksi. Valitettavasti Googlella ei löytynyt Nostardamuksesta juuri mitään mainitsemisen arvoista ja Wikipediankin artikkeli hänestä oli kaikella kunnioituksella erittäin vähäpätöinen ja arvoton. Siksi suosittelenkin edellä mainittua Liken kustantamaa monipuolista teosta Nostradamuksen ja muidenkin ennustuksista.


Maanantaina, 19.10.2009.


Takaisin sisällysluetteloon: Profetia

Takaisin sivuston alkuun