Enkelin varoitukset 1970-2009
1970-luku

Ennen kuin aloitin koulun sain seuraavan varoituksen: Koulussa et voi todella mitään oppia, vaan oppiminen alkaa vasta kun olet lopettanut koulun käymisen. Sinun ei tarvitse odottaa Jeshuan toista tulemusta tapahtuvaksi elinaikanasi, sillä sinä tulet kuolemaan ja sinut haudataan ennen kuin Jeshua tulee takaisin. Et saa kerätä kiiltokuvia, joita pyhäkoulussa jaetaan, etkä saa ottaa vastaan, kerätä tai ostaa mitään kuvia tai kuvallisia tuotteita.

1980-luku

Sinun ei tarvitse seurata Jeshuaa ja antaa henkeäsi hänen asiansa hyväksi, vaan voit mennä naimisiin. Jos menet armeijaan tulet joutumaan helvetin tuleen. Mikäli Suomeen tulee pankkiautomaatit, ja kaikki sapatit ja kirkolliset pyhäpäivät sen vuoksi kumoutuvat, eikä niitä vietetä enää, merkitsee se koko Suomen kansan tuhoutumista.

1990-luku

Mikäli aiot joskus saada lapsia, niin et missään tapauksessa saa laittaa heitä lastentarhoihin tai päiväkoteihin. Ei kukaan kristitty tee enää niin. Ei tule enää tulvaa, joka hukuttaisi alueita, napajäätiköiden sulamisesta johtuen. Sähkö tulee loppumaan. Saatana on syösty nyt taivaasta ja vaikuttaa maan päällä tehden suuria ihmeitä 3,5 vuoden ajan. Seuraa suuri ilo maan päällä, koska taivas on vaputunut Saatanasta. Vain sosialistit ovat vaarassa langeta ja eksyä Saatanan ihmeiden teoista johtuen. Sinun tulee ryhtyä kasvissyöjäksi ja alkaa opiskella kemiaa. Näitä sinun tulee harjoittaa kunnes tulen takaisin Saatanan hallinnan 3,5:en vuoden ajanjakson jälkeen. Suomeen on mahodollista Venäjän tuella perustaa kaksi Nokian kaltaista suuryritystä, mikäli ensin perustetaan pornografian polttolaitos Suomeen. Suomesta on mahdollista kutsua pelastukseen vain niitä, jotka viettävät tarkoin lauantai-sapatin.

2000-luku

Kaikki apu ortodoksisen kirkon alueilla tulee antaa ortodoksisen kirkon kautta. Olen antava koko Suomen kansan ja kotieläimet Saatanan haltuun vuoden 2009 alusta lukien. Älä siis syö enää lihaa. Voit ehdottaa ja itse hyväksyä vain kaksi pakotietä tuosta Saatanan vallasta Suomen kansalle: Bethesda-foorumi sekä Hetkinen Raamatun lukemiseen-raamatunlukuopas. Mikäli luovut radiosta ja sen kuuntelusta kokonaan tulet saamaan laulun lahjan. Vain Jehovan todistajien yhteydessä sinusta voi tulla hyödyllinen. Apostoli Pietari: Koska Jehovan todistajat opettavat oikein verestä, niin heitä ei todellakaan ole sidottu minun toimestani maan päällä tai taivaassa. Älä seuraa mitään lehdistä tai televisiosta mikä liittyy Idols-tuotemerkkiin. Suomi tulee saamaan Nobelin palkinnon. Urheilusta voi olla Suomelle pieni hyöty vielä, vaikka kuinka kirottu Suomi olisikin. Ylöstempaukseen liittyen: En missään tapauksessa tule antamaan Mielenterveyslaitosten henkilökuntaan alttiiksi raiskauksille potilaiden taholta, vaikka Ylöstempauksen vuoksi maassa ei enää olisi mitään esivaltaa, poliisia tai järjestystä. Katson, että evankeliumi on julistettu kaikille kansoille ja loppu voi tulla vasta sen jälkeen kun Raamattu on käännetty kaikille maailman kielille. Siitä tiedät pitää varasi lopun läheisyyttä silmällä pitäen kun Raamattu on käännetty kaikille maailman kielille. Seuraavat 1000 vuotta voit opiskella saksan kieltä ja sen jälkeen vasta UT:een kreikkaa. Juudan heimo on nyt asetettu erilleen. Heitä voi sitoa ja päästää siteistä vain itse Kristus. Kenelläkään muulla ei ole tuomiovaltaa heihin.

Lopuksi

Tässä siis nämä tärkeimmät itselleni rakennukseksi saadut varoitukset ja ennustukset. Nämä ovat tietenkin kovin subjektiivisia ja jokaisella on oma enkelinsä varoittamassa heitä, heitä koskevissa asioissa. Näitä ei tarvitse ottaa kovin vakavasti, hampaat irvessä sillä en itsekään aina ymmärrä niitä varoituksia, joita muut kristityt saavat. Esimerkiksi olen nähnyt varoituksia Rock-musiikkia koskien, Sci-fi elokuvia ja kirjoja koskien jne. Tietenkin nuo varoitukset vaikuttavat koko ajan alintajuisesti, mutta en silti niitä pidä mitenkään itseäni sitovina. Eivätkä nämä varoitukset ole tarkoitettu sitomaan ketään. Tässä ei tietenkään ole kaikki sana, jota olen saanut, mutta nämä sanat ovat niitä sanoja, jotka itse usein meinaan huonomuistisuuden vuoksi unohtaa ja siksi on hyvä julkaista ne jotenkin jossakin, jotta niitä voisi tarkastella senkin jälkeen kun ne ehkä aivoista ovat kadonneet ja unohtuneet. Tiistaina, 13.10.2009-tiistaina 20.10.2009


Takaisin sisällysluetteloon: Profetia

Takaisin sivuston alkuun