Konstantinnopolin enkelin julistus
Aluksi

2000-luvun alussa olin polvillani rukouksessa kun näin enkelin lentävän Viron yläpuolelle ja sen äänen puhuvan; ei naisen ääni eikä miehen ääni, vaan jotain siltä väliltä; kuin nuorukaisen ääni. Enkeli viittasi kädellään itään päin ja sanoi, että kaikki apu ortodoksisen kirkon alueelle tulee toimittaa ortodoksisen kirkon kautta. Niin raha-, vaate- kuin ruoka-apukin Venäjälle ja entisen Itä-Euroopan valtioihin sekä jopa Viroon tulee kaikki antaa ortodoksiselle kirkolle, joka toimittaa tuon avun eteenpäin. Vuosien varrella olen saanut seuraavaa lisätietoa asiaan.

Tuskallinen julistus ja profetia monelle

Monet kirkot ja seurakunnat ovat toimittaneet apua ortodoksisen kirkon alueelle tästä julistuksesta huolimatta. Itä-Eurooppa kuuluu nykyisin Euroopan yhteisöön. Vaikuttaa siltä, että jos tieto tästä julistuksesta seurakunnille vuotaisi, olisi se heille hyvin vastenmielistä. Tukea nyt ortodoksista kirkkoa tuolla tavalla? Ja Euroopan yhteisölle se olisi myös hankalaa. Olisiko Venäjällä muka jotakin sananvaltaa Euroopan yhteisön sisällä? En tiedä astuiko tuo julistus voimaan avusta Itään juuri 2000-luvun alussa vai onko tarkoitus saattaa se voimaan vasta myöhemmin?

Maagog, Maagogin Gog ja Gog

Hesekielin kirjan symbolisiin nimiin olen saanut seuraavan selityksen: Maagog on Venäjä, Gog on Saksa ja Maagogin Gog on Itä-Eurooppa (Rautaesirippu). Oikeastaan Itä-Eurooppa kuuluisi Saksan etupiiriin, mutta siitä huolimatta se on Maagogin eli Venäjän hallinnassa. Itä-Euroopaa kutsutaankin siis nimellä Maagogin Gog eli Venäjän Saksa.

Pedon merkistä

Katsottuani Zeitgeist-elokuvan sain hengessäni selitystä pedon merkkiin. Apstoli Paavali on sanonut, että koko Israel pelastuu. Se merkitsee sitä, että Israel ei voi suostua pedon merkin ottamiseen lainkaan. Sillä jokainen pedon merkin ottanut tuhoutuu. Siksi aikojen lopulla kaikki maailman pedon merkin ottaneet kansat ja ryhmät kokoontuvat Israelia vastaan ja hyökkäväät sinne. Olen saanut sen käsityksen, joka voi olla väärä tai ainakin hyvin vastenmielinen, että juuri Maagogin Gog eli Itä-Eurooppa olisi hyökkäyksen kärkipäässä. Sehän ei tunnu ollenkaan luontevalta ja on jälleen kerran täysin ihmisen tahdon vastaista. Kuitenkin on hyvä pitää mielessä Israelin asema pedon merkin suhteen, jotta voi olla valppaana ja kieltäytyä merkistä Israelin tavoin, silloin kun sitä yritetään pakottaa otettavaksi.

Nostradamuksen ennustukset

Olen vain yhden kerran lukenut lävitse Nostradamuksen ennustukset, mutta on ilmeistä, että nuokin ennustukset avataan ja ne kirkastuvat päivä päivältä. Jos aion joskus lähemmin tutustua noihin ennustuksiin sain seuraavat vinkit hengessäni seuraavaa lukukertaa ajatellen: 1) Tapahtuu suuri maanjäristys Maltan saaren läheisyydessä. Tämä mainitaan ennustuksissa useaan kertaan ja maanjäristyksen yhteydessä mainitaan juuri Malta. 2) Symboli: Lilja viittaa Englantiin ja veljekset, jotka mainitaan useissa säkeistöissä voivat viitata tämänhetkiseen Englannin kuninkaalliseen veljespariin. Nostradamus ennustaa, että veljekset ovat kiinostuneita Itä-Euroopasta; etenkin Romaniasta ja Bulgariasta. Viittaako tämä mahdollisuuteen hidastuttaa pedon merkin ottamisen aikataulua vai vain yrityksiin säilyttää Euroopan yhteisö koossa. Sitä en tiedä. Muutenkin tämä on vain spekulaatiota. Joka tapauksessa on äärimmäisen tuskallista pohtia ortodoksisen kirkon asemaa ja Itä-Euroopan tulevaisuutta ja voimasuhteita.

Lopuksi

Maailmassa on monia alueita ja valtapiirejä, joiden asiat pieni ihminen mielellään unohtaisi kokonaan. Eräs sellainen alue on Itä-Eurooppa ja Venäjä. Pajon viljelty voimasana: Globalisaatio, saattaa pakottaa jonkinlaiseen kannanottoon ennemmin tai myöhemmin. Asettua Jumalan tahdon puolelle on usein vaikein ratkaisu. Varsinkin kun tietää, että Jumala harvoin suuttuu siitä, jos hänen tahtoaan eivät ihmiset tahdo noudattaa. Hän ymmärtää meitä siinä suhteessa. Ortodoksisen kirkon pyyteetön tukeminen voi olla monille vaikea päätös, mutta toisaalta Jumalan tahdon noudattamisesta saattaa saada myös paljon positiivista palautetta. Tiistaina, 13.10.2009.


Takaisin sisällysluetteloon: Profetia

Takaisin sivuston alkuun