Kolmas antikristus Nostradamuksen mukaan
Aluksi

JIM-kanavan ohjelmasarja: Maailmanlopun ennustukset käsitteli eräässä jaksossaan mielenkiintoisella tavalla kolmatta Antikristusta. Ohjelmassa esitetettiin melko vakuuttavasti, että kaksi ensimmäistä olivat olleet Napoleon ja Hitler. Noiden kahden henkilön nimikin kuulemma esiintyy Nostradamuksen ennustuksissa tosin hieman erilaisena kuin mitä näiden henkilöiden nimi tarkasti ottaen on. Hitler on ennustuksissa Hister ja Napoleon esiintyy sanaleikkinä, jossa yhditetään kolmen Ranskalaisen kaupungin nimet. Lisäksi Nostradamuksen ennustuksissa selvitetään myös näiden kahden henkilön syntymäpaikkojen tarkka sijainti.

Mabus

Uutena asiana itselleni ohjelmassa nousi esiin tarkkoja tietoja kolmannesta tulevasta antikristuksesta. Selvitettiin, että hänen nimensä on Mabus ja syntymäpaikka jossakin Keski-Aasiassa päin. Ohjelmassa pääteltiin, että elämme jo nyt kolmannen antikristuksen mahdollista aikaa sillä muistuttaahan Yhdysvaltojen kahden presidentin nimet: Bush melko paljon sanaa Mabus. Ohjelmassa esitettiin Nostradamuksen Kentauriassa olevan säkeen menevän jotenkin näin: Kun Mabuksen aika päättyy alkavat ihmisille ja eläimille vaikeat, kovat ajat. Tämän voisin tulkita siten, että kolmannen antikristuksen aikaa, vaikka se onkin varmasti melko epämieluista aikaa, seuraa vielä sitäkin kovemmat ajat eläimille ja ihmisille. Jotkut Kristityt puhuvat jopa eräänlaisesta valerauhan ajasta Mabushin aikana. He siis uskonevat Mabusin ajan olevan rauhaisa, mutta Mabushin jälkeen alkaa kova meno ja kovat ajat ihmisille ja eläimille; tai ainakin niin käy Nostradamuksen ennustuksen mukaan. Mikäli nimi Mabus viittaa sekä Keski-Aasiassa syntyneeseen henkilöön, että presidentti Bushiin, joka lanseerasi idean Uudesta maailmanjärjestyksestä niin elämme parhaillaan sangen mielenkiintoista aikaa. Mabusin aika saattaa jo olla käsillä.

Omia ajatuksia asiasta

Käsiini sattui eräs lehti: Suomen sotilas nro 2 / 2001, jossa kerrotaan sivulla 13, että Venäjä on avustanut Irania Busherh'in 1000 MW ydinvoimalan viimeistelyssä. Nimi Busherh on melko samanlainen kuin kolmannen antikristuksen nimi: Mabus. Mikäli tuota ydinvoimalaa käytetään ydinaseiden tuottamiseen niin voi olla, että sinne joskus tehdään isku sen tuhoamiseksi. Jos niin käy voivat seuraukset siis olla vakavat eläimille ja ihmisille sen iskun ja ydinvoimalan tuhoutumisen jälkeen. Ehkä seurauksena on jopa kolmas maailmansota ydinasein, jossa 2 miljardia maan asukasta tuhoutuu. (Ilm. 9:14-21). Mutta mitä puolestaan merkitsee aikojen kovuus ihmisille ja eläimille? Merkitseekö se, että alkaa äärimmäisen epätoivon aika kun kaikki elävät olennot ovat kovilla? Käsiini sattui Jehovan todistajien kirjanen vuodelta 1986: Maailmanlaajuinen turvallisuus Rauhanruhtinaan alaisuudessa. Käsittäkseeni ruhtinas sana voi viitata lähinnä enkeleihin. Eli merkitseekö se, että Mabushin jälkeen alkavat enkelit hallita ihmisiä ja eläimiä ja maata kovin ottein? En tahdo tarkemmin paljastaa mitä kaikkea muuta tähän liittyy, mutta voin mainita muita lähteitä, joissa näistä asioista on tarkka suunnitelma: Fatiman kolmas profetia, Dan. 8, Luuk. 1:78-79, Qumranin kirjakääröt jne. Lainaan tässä vielä tuon Jehovan todistajien kirjasen saatesanoja: (Maailmanlaajuinen turvallisuus Rauhanruhtinaan alaisuudessa; Jehovan todistajat, 1986.) Maailmanlaajuinen turvallisuus saavutetaan Rauhanruhtinaan alaisuudessa ehdottoman varmasti. Kaikkivaltias Jumala vakuuttaa niin meille ennustuksessaan tuon Rauhanruhtinaan syntymästä ja elämästä Jesajan 9:5,6:ssa: Hänen nimensä on - - Rauhanruhtinas. Herraus on oleva suuri ja rauha loppumaton - -. Herran Sebaotin kiivaus on sen tekevä. Tässä kirjassa esitetään miten sen lukijat voivat valmistautua astumaan Rauhanruhtinaan suuren herrauden alaisuuteen. Julkaisijat.

Posittiivisia ajatuksia

Voi alkuun kuulostaa musertavalta, että ihmisiä ja eläimiä odottaa kova kohtalo ja ehkä sitä pitääkin vähän surra ja viettää surujuhlia. Kuitenkin vaikka maan päällä on vaikeaa niin voi olla, että samaan aikaan taivaassa on menossa suurimmat ilojuhlat miesmuistiin. Ja voi olla, että Fatiman kolmannen profetian mukaisesti enkelit tulevat juuri hätiin kun ydinsota on syttymässä. Eli näin ihmiset ja eläimet kovaan ikeeseen alistamalla estetään koko maapallon tuhoutuminen. Joka tapauksessa itse uskon, että parhaillaan on menoss Joh. 16:25 mukainen aika, jossa meille avataan vertauskuvat ja kerrotaan avoimesti kaikki Isästä. Siksi myös Nostradamuksen ennustuksia näytetään avatun melko paljon joillekin ihmisille. Uskon myös, että melkein kaikille asukkaille maan päällä on koittava melkoinen ilon aika (Ilm.12:1-18). Tämä siitäkin huolimatta, vaikka nykyisin avatuissa vanhoissa vertauskuvissa kerrottaisiin millaisia kauheuksia tahansa. Voihan käydä myös niin, että samanaikaisesti on edellytykset mitä suurimpaan suruun, mutta silti vaaditaan iloitsemaan joidenkin muiden seikkojen vuoksi. Vaan voihan olla niinkin, että Nostradamus on tuossa ohjelmasarjassa: Maailmanlopun profetiat; ja myös itseni toimesta tulkittu aivan väärin. Entä jos Mabus ilmaantuukin vasta 100:n tai 1000:n vuoden kuluttua? Eikä vielä nyt. Itse olen siis saanut Kristuksen kautta tietooni, että nyt on alkanut aika, joka mainitaan Joh. 16:25 Olen puhunut teille tästä vertauksin. Tulee aika, jolloin en enää käytä vertauksia, vaan kerron teille avoimesti kaiken Isästä. Sekä myös suuren ilon aika (Ilm.12:1-18). Mitään suurempia pilviä ja uhkakuvia hän ei ole minulle maininnut odottavansa. Hän on kehottanut lisäksi ainakin minua; opiskelemaan kemiaa ja harrastamaan kasvisyöntiä siihen asti kunnes hän palaa takaisin.

Verauskuvat avataan

JIM-kanavalta tullut ohjelmasarja: Maailmanlopun profetiat tai Nostradamus effect on pitänyt sisällään kaksi muutakin todella mielenkiintoista osaa. Toinen käsitteli Fatiman profetioita ja toinen kirjaa: Nostradamus Vaticinia. Lisäksi tuli juuri vähän aikaa sitten ohjelmaa Presidentti JF Kennedyn salamurhasta, jossa ilmeni ainakin yksi mielenkiintoinen seikka. Nimittäin Fatiman kolmannen profetian avaaminen oli ajoitettu vuoteen 1960 mikä viittasi Kuuban kriisiin, ydinsotauhkaan ja JF Kennedyn salamurhaan. Kolmannen profetian jotkut ajattelivat tarkoittavan sitä, että enkeli tulisi estämään varman ydinsodan. Tuo mielenkiintoinen seikka JF Kennedyn salamurhaa käsittelevässä sarjassa oli kuva, jossa näkyi se elokuvateatteri, jossa Lee Harvey Ostwald pidätettiin. Kuvassa näkyi selvästi, että siellä meni silloin elokuva, jonka nimi oli: War is Hell. Ehkä toisessa maailmansodassa itsekin taistellut presidentti JF Kennedy murhattiin sen vuoksi, jotta estettäisiin ydinsodan synty Neuvostoliiton ja Yhdysvaltojen tai Kiinan ja Yhdysvaltojen välille. Fatiman kolmannen profetian teksti löytyy netistä kyllä englannin kielellä, mutta valitettavasti kukaan ei ole sitä vielä suomentanut. Jotta ymmärtäisit mistä kirjoitan sinun pitäisi siis nähdä: Maailmanlopun profetiat tv-sarjasta jakso, joka kertoo Fatiman profetioista.

Lopuksi

Uskon itse Jeshuan profetiaan ilon ajasta olevan edessä. Samalla kun katselin ohjelmaa Nostradamuksesta televisiosta aloin vakuuttua siitä, että kolmannen antikristuksen Mabusin aika saattaa olla myös käsillä. Tässä vaikuttaisi olevan jonkilainen ristiriita saataa joku ajatella. Kuinka edessä voi olla samalla kertaa sekä suurin ilo, että kolmas antikristus. Olen kuitenkin sen verran lukenut Raamattua ja saanut siihen selitystä Herra Sebaotilta, Jehova Jumalalta sekä Pyhältä Hengeltä että itseäni moinen näennäinen ristiriita ei kiusaa kovinkaan paljon. Tietenkin on aika hurjaa kun TV 7:ltä tulee koko ajan kristittyjen tekemiä ohjelmia, joissa varoitetaan ahdingon, pahan ja tuhon olevan edessä juuri nyt; kun samaan aikaan pidän itse varmana, että Jeshuan viimeisin viesti maailmalle ja ihmiskunnalle on viesti alkavasta todella suuresta ilosta. Lisäksi tulee muilta Tv kanavilta kuten juuri JIM-kanavalta populääreja tiedeohjelmia, joissa puhutaan ufoista, antikristuksesta, asteroideista ja maailmanlopusta. Ja vielä kaupan päälle BBC:n uutiskanavalla puhutaan jatkuvasti: Korean kriisistä, Iranin kriisistä sekä Kosovon ja Serbian tilanteesta. Mikäli tv:tä aktiivisesti katselee voi vain vaipua syvään pessimismiin, kun taas Jeshuan kautta saatu sana on tänä aikana suuresti lohduttavaa ja täynnä tulevaisuuden toivoa. Mikään kriisi ei uhkaa, vaan ilo, avoimuus ja Jehovan hyvän tahdon vuosi aivan kaikkia maan asukkaita kohtaan. Ehkä kenties kuitenkin synnytystuskien kautta? Lauantaina, 10.7.2010. Perjantaina, 23.7.2010. Maanantaina, 6.12.2010. jne. Harri Veijosen seurakuntalainen uutissivulta selvisi sekin, että Syyrian nykyinen presidentti on nimeltään Bashar al Assad. Vaikuttaa todella siltä, että Nostradamuksen ennustusten kolmas antikristus olisi lähellä läpimurtoaan. Tai ainakin uskon, että ennen vuotta 2043 olemme jotakin nähneet. Vielä on nyt Sudanin tilanne ollut esillä ja Sudanin presidentti on nimeltään Omar al-Bashir On siis aika mahdoton sanoa enää mitään varmaa asiasta. Kun noita nimiä nousee esille kuin sieniä sateella. Luultavasti tämä koko kirjoitus on melko turha ja tuo tv-ohjelma sekoitti vain pääni. Tämä kirjoitus kuuluu siis joukkoon: Fiktiivistä sepitystä tai tarujen taruja.


Takaisin sisällysluetteloon: Profetia

Takaisin sivuston alkuun